Blog

Ibiza Coast Collectie

Een outdoor collectie maken, was de ‘next-step’ en die is nu gezet. Afgelopen week introduceerden we de Ibiza Coast Collection. Onze gedachte van een heerlijke hangplek binnen leek ons ook prettig voor buiten. We wilden alleen geen concessies doen aan het uiterlijk en de huiselijke uitstraling. Dus graag met dezelfde Feel en Look; de tuin is tenslotte een verlengstuk van je woning. De luxe uitstraling van de gekozen stoffen zijn uniek en stijlvol met een fluweelachtige touch, zo behouden de Soft seats hun uitnodigende functie. De ideale plek om uit te rusten of om samen te komen met vrienden en familie. Ook voor publieke ruimtes, op een terras of beachclub geef je je gasten een momentje om te genieten.

Lees meer

Studio Must meets Kvadrat

Mijn Barbiepoppen waren mijn eerste Fashion Victims. Altijd was ik op zoek naar bijzondere restjes stof waar ik mee kon spelen. Ik prikte met spelden complete ‘haute couture’ creaties door dat zielige lijfje maar ik vond het geweldig. In de vijfde klas van de lagere school ging ik iedere week trouw met ‘de tractor’ van mijn oma, een echte Singer uit het jaar krentenbol, naar de naailes in het dorp. Na wat zweten en sjorren kwam onder die machine een creatie vandaan die ik ook daadwerkelijk mocht dragen van mijn moeder. Zo kwam het voor dat ik in een lila ballonrok afgezet met mintgroene elastiek en wat nu heet een bijpassende ‘crop top’ de rol van Maria vertolkte in de plaatselijke katholieke kerk. Mijn passie voor stoffen is altijd gebleven.

Lees meer

Perfecte match met Hay stoelen

De eerste opdracht voor een op maat gemaakte tafel kwam van Slaapwinkel en kinderwinkel Welterusten in Schaijk. (www.welterusten.com) Deze verrassende winkel heeft afgelopen maand een restyling ondergaan. Bedden en woonaccessoires, speelgoed en kinderkleding van stijlvolle merken vormen samen een vernieuwend lifestyleconcept. Chantal en Willem waren opzoek naar een 'praattafel', passend bij de stoelen uit de 'Just a Chair' collectie van het deense merk Hay, ontworpen door Hee Welling. (www.hay.dk

Lees meer

Studio Must op Design District Oss

Kevin en ik zijn met Studio Must uitgenodigd door Sjack Esmyer van de designwinkel Esmeyer in Oss, om onze collectie zitelementen te presenteren. www.esmyer.com Spannend want dit is voor de eerste keer dat het grote publiek kennis maakt met onze Poeven en Oogpakkers.

Lees meer

Studio Must

Wij ontmoeten u graag in onze studio in Schaijk.
Maak een afspraak...

Over ons

Samenwerken. Iedereen is anders en dat mag. Jouw identiteit vertaalt in jouw interieur; elegantie met een ruw randje..…
Lees meer...