Blog

Ibiza Coast Collectie

Een outdoor collectie maken, was de ‘next-step’ en die is nu gezet. Afgelopen week introduceerden we de Ibiza Coast Collection. Onze gedachte van een heerlijke hangplek binnen leek ons ook prettig voor buiten. We wilden alleen geen concessies doen aan het uiterlijk en de huiselijke uitstraling. Dus graag met dezelfde Feel en Look; de tuin is tenslotte een verlengstuk van je woning. De luxe uitstraling van de gekozen stoffen zijn uniek en stijlvol met een fluweelachtige touch, zo behouden de Soft seats hun uitnodigende functie. De ideale plek om uit te rusten of om samen te komen met vrienden en familie. Ook voor publieke ruimtes, op een terras of beachclub geef je je gasten een momentje om te genieten.

We hebben gekozen voor drie verschillende stoffen, deze zijn onderling met elkaar te combineren. Een effen stof, een met cirkels en we vielen als een blok voor de subtiele streep. Die streep staat wat ons betreft al jaren symbool voor zee, zon en strand. Maar waar komt dat eigenlijk vandaan? Even een Wikipedia momentje en wat blijkt? De strepen refereren inderdaad naar de band met de zee en de golven van de zee. Daarnaast staken strepen op het shirt van de zeelieden goed af tegen het water waardoor ze goed zichtbaar werden als ze overboord sloegen. Het werd in 1858 officieel toegevoegd aan het Franse zeemansuniform.

In het modebeeld kwam de streep in 1917 door Coco Chanel. Zij nam de streepjes van de franse vissers als inspiratie en creëerde daarmee een tijdloze modetrend. Daarna waren er nog vele andere ontwerpers die de streep als inspiratiebron gebruikten, zoals Jean Paul Gaultier en nu dus wij ;)

De collectie die we hebben samengesteld bestaat uit zeegroen en blauwe tinten met en door elkaar gecombineerd en allen voorzien van een goudgele flos die natuurlijk het zonnetje symboliseert.

Kijk op onze site voor alle kleurtjes.

extex outline 1

 

 

Studio Must

Wij ontmoeten u graag in onze studio in Schaijk.
Maak een afspraak...

Over ons

Samenwerken. Iedereen is anders en dat mag. Jouw identiteit vertaalt in jouw interieur; elegantie met een ruw randje..…
Lees meer...